AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, makam edineceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz kalemi çekmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere kalem çekmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir