AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kalem çekmek

Kahve falında siyah kalem çekmek

Kahve falında siyah kalem çekmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında siyah kalem çekmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, yeni bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kalem çekmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir