AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah göz kalemi çekmek

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dinde tartışmaya, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek karanlığın biteceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Kahve falında göz kalemi çekmek hayır getirecek bir yola girileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere kalem çekmek ekmeğinin verimli olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir