AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze siyah far sürmek

Kahve falında göze siyah far sürmek

Kahve falında göze siyah far sürmek esenlik içinde olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında göze siyah far sürmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında göze siyah far sürmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, duraklama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında göze far sürmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında göze mavi far sürmek dostlarını da iyi seçeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Kahve falında göze beyaz far sürmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze pembe far sürmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah far sürmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil far sürmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir