AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah far sürmek

Kahve falında siyah far sürmek

Kahve falında siyah far sürmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah far sürmek gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında göze siyah far sürmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah far sürmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne far sürmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında göz farı sürmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu far sürmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze far sürmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mor far sürmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir