AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze far sürmek

Kahve falında göze far sürmek

Kahve falında göze far sürmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında göze far sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında göze pembe far sürmek bir sebeple işsiz kalınacağına, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi far sürmek daha fazla başarı kazanılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze far sürmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına delalettir.

Kahve falında göze siyah far sürmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında göze yeşil far sürmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında göze beyaz far sürmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor far sürmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında far sürmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir