AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze beyaz far sürmek

Kahve falında göze beyaz far sürmek

Kahve falında göze beyaz far sürmek öz güven kazanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında göze beyaz far sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında göze beyaz far sürmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında göze far sürmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi far sürmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze siyah far sürmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze pembe far sürmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz far sürmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu far sürmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir