AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil far sürmek

Kahve falında yeşil far sürmek

Kahve falında yeşil far sürmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işlerindeki karın artacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında göze yeşil far sürmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil far sürmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi far sürmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında far sürmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze mavi far sürmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mor far sürmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir