AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yeşil far sürmek

Kahve falında göze yeşil far sürmek

Kahve falında göze yeşil far sürmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bolluğun sürekli olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında göze siyah far sürmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze far sürmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında göze mavi far sürmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa tabir olunur.

Kahve falında göze beyaz far sürmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze pembe far sürmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir