AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze pembe far sürmek

Kahve falında göze pembe far sürmek

Kahve falında göze pembe far sürmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında göze pembe far sürmek gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında göze pembe far sürmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze siyah far sürmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında göze beyaz far sürmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına inanılır.

Kahve falında göze mavi far sürmek ruhunun dinleneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında göze yeşil far sürmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze far sürmek şansın ve kısmetin kapanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında pembe far görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı far sürmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir