AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi far sürmek

Kahve falında göze mavi far sürmek

Kahve falında göze mavi far sürmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında göze mavi far sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında göze mavi far sürmek mutlu günler göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında göze pembe far sürmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında göze beyaz far sürmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Kahve falında göze far sürmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Kahve falında göze yeşil far sürmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze siyah far sürmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi far sürmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir