AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı far sürmek

Kahve falında sarı far sürmek

Kahve falında sarı far sürmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzur içinde yatacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı far sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında sarı far sürmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine far sürmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında far sürmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında göze yeşil far sürmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi far sürmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında mor far sürmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze pembe far sürmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil far sürmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir