AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe far görmek

Kahve falında pembe far görmek

Kahve falında pembe far görmek onlarla gönül birliği edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, aile hayatlarını bozulacağına, yaşama hevesinden olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında pembe far gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Kahve falında göze pembe far sürmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında pembe far görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında göze yeşil far sürmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı far sürmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında göze siyah far sürmek sorunlarından kurtulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi far sürmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek giderlerin artış göstereceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze far sürmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir