AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze parmak sokmak

Kahve falında göze parmak sokmak

Kahve falında göze parmak sokmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında göze parmak sokmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında göze parmak sokmak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne parmak sokmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında makata parmak sokmak parasız ve işsiz kalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını sokmak işlerini düzene sokacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu suya sokmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini denize sokmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe elini sokmak zarara gireceğine, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir