AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını sokmak

Kahve falında parmağını sokmak

Kahve falında parmağını sokmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, o kapıyı kapatacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında parmağını sokmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında gözüne parmak sokmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Kahve falında parmağını sokmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makata parmak sokmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze parmak sokmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize ayak sokmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak maddi durumunuzun düzeleceğine, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle ayak sokmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir