AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu suya sokmak

Kahve falında çocuğu suya sokmak

Kahve falında çocuğu suya sokmak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu suya sokmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında çocuğu suya sokmak ekmeğinin azalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu denize sokmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında başını suya sokmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak sevdikleri ile birlikte olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini suya sokmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağını suya sokmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği suya sokmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir