AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini denize sokmak

Kahve falında elini denize sokmak

Kahve falında elini denize sokmak ticarette öne geçeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısmetinizin açılacağına yorulur.

Kahve falında elini denize sokmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında denize el sokmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalettir.

Kahve falında denize elini sokmak para ve makam sahibi olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini denize sokmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında elini ateşe sokmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Kahve falında elini pisliğe sokmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya elini sokmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak hayallerinin suya düşeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir