AnaSayfa / Genel / Kahve falında makata parmak sokmak

Kahve falında makata parmak sokmak

Kahve falında makata parmak sokmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında makata parmak sokmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle yani ikametgahınızla ilgili bazı zorluklar, rahatsızlıklar görülebilir.

Kahve falında makata parmak sokmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makata parmak atmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kadın makatı görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında makat görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek yardımın alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makattan kurt dökmek sevinçli haberler geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir