AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe elini sokmak

Kahve falında ateşe elini sokmak

Kahve falında ateşe elini sokmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşe elini sokmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Kahve falında ateşe el sokmak malının ve aşının da çoğalacağına, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında elini ateşe sokmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe elini sokmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında elini pisliğe sokmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elini denize sokmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini toprağa sokmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir