AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne parmak sokmak

Kahve falında gözüne parmak sokmak

Kahve falında gözüne parmak sokmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne parmak sokmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında gözüne parmak sokmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze parmak sokmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Kahve falında makata parmak sokmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında parmağını sokmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü arı sokmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize ayakları sokmak huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir