AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi far sürmek

Kahve falında mavi far sürmek

Kahve falında mavi far sürmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi far sürmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında göze mavi far sürmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek önünü göremez olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi far sürmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk far sürmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine far sürmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında siyah far sürmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu far sürmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir