AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi far sürmek

Kahve falında gözüne mavi far sürmek

Kahve falında gözüne mavi far sürmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, elindekileri kaybedeceğine, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi göz farı sürmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında göz far sürmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında gözlerine far sürmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne far sürmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir