AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze limon sıkmak

Kahve falında göze limon sıkmak

Kahve falında göze limon sıkmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, bunun da geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatına bakacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze limon sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Kahve falında göze limon sıkmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında limon suyu sıkmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında limonu sıkmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak istediği herşeye ulaşabileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında zeytine limon sıkmak kazancın daha da arttırılacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında suya limon sıkmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında çaya limon sıkmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir