AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonun suyunu sıkmak

Kahve falında limonun suyunu sıkmak

Kahve falında limonun suyunu sıkmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Kahve falında suya limon sıkmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında limon suyu sıkmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalettir.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çaya limon sıkmak değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonu sıkmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında göze limon sıkmak rahat rahat yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir