AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaya limon sıkmak

Kahve falında çaya limon sıkmak

Kahve falında çaya limon sıkmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çarelere kavuşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaya limon sıkmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında çaya limon sıkmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limonu sıkmak prestij kaybı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında limon suyu sıkmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytine limon sıkmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya limon sıkmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze limon sıkmak hastalıkların biteceğine, işlerin günden güne bozulacağına delalettir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir