AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya limon sıkmak

Kahve falında suya limon sıkmak

Kahve falında suya limon sıkmak istediği herşeye sahip olacağına, her zaman neşeli olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kısmetli bir işe atılmaya, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında suya limon sıkmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında suya limon sıkmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon suyu sıkmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limonu sıkmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında göze limon sıkmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zeytine limon sıkmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çaya limon sıkmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir