AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon suyu sıkmak

Kahve falında limon suyu sıkmak

Kahve falında limon suyu sıkmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret eder.

Kahve falında limon suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında limon suyu sıkmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya limon sıkmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında göze limon sıkmak ona yardımcı olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limonu sıkmak rızkının genişleyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çaya limon sıkmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir