AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytine limon sıkmak

Kahve falında zeytine limon sıkmak

Kahve falında zeytine limon sıkmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytine limon sıkmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında zeytine limon sıkmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında limonu sıkmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze limon sıkmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya limon sıkmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çaya limon sıkmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir