AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonu sıkmak

Kahve falında limonu sıkmak

Kahve falında limonu sıkmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalettir.

Kahve falında limonu sıkmak gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Kahve falında zeytine limon sıkmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında göze limon sıkmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında limon suyu sıkmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Kahve falında çaya limon sıkmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya limon sıkmak vefalı bir insan olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir