AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe limon sıkmak

Kahve falında yemeğe limon sıkmak

Kahve falında yemeğe limon sıkmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, istediği yola çıkacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çaya limon sıkmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Kahve falında limonu sıkmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Kahve falında suya limon sıkmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında göze limon sıkmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında zeytine limon sıkmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir