AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor far sürmek

Kahve falında mor far sürmek

Kahve falında mor far sürmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mor far sürmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, sevgiliniz veya çocuklarınızla planlar yapmanız ilişkilerinizi güçlendirebilir ya da stresi azaltabilir.

Kahve falında mor far sürmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında yeşil far sürmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında göze yeşil far sürmek şansının ve kısmetinin açılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz far sürmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz farı sürmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulur.

Kahve falında göz far sürmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze pembe far sürmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir