AnaSayfa / Genel / Kahve falında far sürmek

Kahve falında far sürmek

Kahve falında far sürmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, para kazanmaya, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında far sürmek gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında turuncu far sürmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi far sürmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze beyaz far sürmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek refahının ve varlığının artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı far sürmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında far sürmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir