AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden yaralanmak

Kahve falında gözden yaralanmak

Kahve falında gözden yaralanmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gözden yaralanmak gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet etmektedir.

Kahve falında gözden yaralanmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde yara görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında gözde arpacık görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde katarakt görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gözde irin görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında gözden ip çıkarmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir