AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde irin görmek

Kahve falında gözde irin görmek

Kahve falında gözde irin görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında gözde irin gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gözden irin çıkarmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında gözde irin görmek kadim dostlar edineceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında gözde kıl görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden düşmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde çapak temizlemek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde katarakt görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Kahve falında gözde kurt görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir