AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde katarakt görmek

Kahve falında gözde katarakt görmek

Kahve falında gözde katarakt görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında gözde katarakt gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında gözde katarakt görmek kendine döneceğine, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katarakt olmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katarakt görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözde morluk görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, onu alkışlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde çapak temizlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden kaybolmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözde ben görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde arpacık görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir