AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde yara görmek

Kahve falında gözde yara görmek

Kahve falında gözde yara görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gözde yara gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında gözde yara görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek şansızlığın kırılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında gözden yaralanmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözde çapak görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde iltihap görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Kahve falında gözden kan geldiğini görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözde far görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde et görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir