AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden ip çıkarmak

Kahve falında gözden ip çıkarmak

Kahve falında gözden ip çıkarmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işarettir.

Kahve falında gözden ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kahve falında gözden ip çıkarmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak rızkının da çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak adının ülke dışında yayılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden irin çıkarmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir