Kahve falında gözde kızarıklık görmek

Kahve falında gözde kızarıklık görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde kızarıklık gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kızarıklık görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızarık yüz görmek küs arkadaşların barışacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında kızarıklık görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda kızarıklık görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deride kızarıklık görmek bol rızık elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde kızarıklıklar görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kızarıklıklar görmek böylece kendine güveneceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top