AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde arpacık görmek

Kahve falında gözde arpacık görmek

Kahve falında gözde arpacık görmek zengin için yoksulluğa, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde arpacık gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında gözde arpacık görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında arpacık soğan görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arpacık çıktığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında gözünde arpacık görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet eder.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arpacık görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında arpacık soğanı ekmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir