AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde yara olduğunu görmek

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sayılacağına ve sevileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında gözde yara görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden yaralanmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalettir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine inanılır.

Kahve falında gözde kirpik görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde yaş görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir