AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden düşmek

Kahve falında gözden düşmek

Kahve falında gözden düşmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında gözden düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında gözden düşmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gözde leke görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gözde böcek görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gözden vurulmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözde çapak temizlemek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında gözde morluk görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir