AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden kıl çıkarmak

Kahve falında gözden kıl çıkarmak

Kahve falında gözden kıl çıkarmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak dertlerin başlayacağına, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işarettir.

Kahve falında gözden irin çıkarmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden ip çıkarmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına işaret eder.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak varlık içinde yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir