AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde leke görmek

Kahve falında gözde leke görmek

Kahve falında gözde leke görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, helal kazanç elde edeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde leke gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Kahve falında gözde leke görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında gözde lens görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde kirpik görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözde kıl görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözden düşmek inanca ve cesarete sahip olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden ameliyat olmak mutlu olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Kahve falında gözde katarakt görmek mal ve para sahibi olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında gözde iltihap görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir