AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde morluk görmek

Kahve falında gözde morluk görmek

Kahve falında gözde morluk görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözde morluk gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında gözde morluk görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak kişinin şifa bulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında gözde kıl görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına alamet eder.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Kahve falında gözde sivilce görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde böcek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında gözde yaş görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir