AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde böcek görmek

Kahve falında gözde böcek görmek

Kahve falında gözde böcek görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında gözde böcek gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında gözde böcek görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde irin görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Kahve falında gözde çıban görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde katarakt görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde kan görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek iş sahibi olacağına, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde nur görmek borçların kısa sürede kapanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir