AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden vurulmak

Kahve falında gözden vurulmak

Kahve falında gözden vurulmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hakkını alacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında gözden vurulmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında gözden vurulmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden kan görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde çapak görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözde sivilce görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında gözde iltihap görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden kaybolmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözde ben görmek zorlukları aşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir