AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde çapak temizlemek

Kahve falında gözde çapak temizlemek

Kahve falında gözde çapak temizlemek huzurlu günlerin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözde çapak temizlemek gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında gözde çapak temizlemek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında gözde çapak görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz çapağı temizlemek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz çapaklanması görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Kahve falında gözün çapaklanmasını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işarettir.

Kahve falında gözlerin çapaklandığını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerde çapak görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir