AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde kıl görmek

Kahve falında gözde kıl görmek

Kahve falında gözde kıl görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kendinden emin adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında gözde kıl gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında gözde kıl görmek rızıksız kalacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında gözde kan görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden düşmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında gözde yaş görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Kahve falında gözde irin görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden akan kan görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gözde mavi far görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir