AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde lens görmek

Kahve falında gözde lens görmek

Kahve falında gözde lens görmek aynı karşılığı alamayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kişiye hep umut olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına işarettir.

Kahve falında gözde lens gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında gözde lens görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında gözünde lens olduğunu görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında lens düşürmek başının belaya girmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının lens taktığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi lens almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında gözünde lens görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lens kullanmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir