AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde iltihap görmek

Kahve falında gözde iltihap görmek

Kahve falında gözde iltihap görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında gözde iltihap gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında gözde iltihap görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta iltihap görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Kahve falında burun iltihabı görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iltihap görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda iltihap görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Kahve falında iltihap sıkmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir